KERST OPENDEURWEEKEND

27 & 28 NOVEMBER 2021

 

  • GRATIS MINI FOTOSHOOT OP ZATERDAG & ZONDAG •

Breng ons tijdens het kerst opendeurweekend een bezoekje, laat je zoon en/of dochter fotograferen in onze kerstdecoratie & krijg 5 gratis foto's om op te sturen naar familie & vrienden. Om drukte te vermijden organiseren we de fotoshoot voor de  1ste keer op zaterdag én zondag!  Reserveren is niet nodig. Als u ons de toestemming geeft om de foto's op onze Facebookpagina te plaatsen, kan u ze na afhaling (+/- 1 week na fotoshoot) van de afgedrukte exemplaren ook online vinden. 


Wanneer? Zaterdag 27/11 én zondag 28/11 tijdens de openingsuren. 
Waar? In onze Kerstafdeling; het gemakkelijkste te bereiken als je achteraan in onze winkel de trap neemt. 

Coronamaatregeling: In onze fysieke winkel is het verplicht om steeds een mondmasker te dragen en voldoende afstand te nemen. Tijdens de mini-fotoshoot zelf mogen de personen op de foto hun mondmasker even uitdoen. 

 

• WINCATIE - VOORSPEL DE TOP 3 FAVORIETE KERSTMUZIEK, EN MAAK KANS OP EEN WAARDEBON VAN €50,00! •

Geef je voorspelling online door (via deze link https://forms.gle/sntafobhh2xe4pez5 Google Formulier) of vraag je deelnameformulier aan onze kassa. 

Hoe kiezen we de winnaar(s)? Op het einde van de actie krijgen alle ingevulde Kerstliedjes een score. Deze score wordt berekend aan de hand van het aantal keer dat er op éénzelfde liedje is gestemd & de ranking hiervan. De persoon of personen die de liedjes doorgaf met de hoogste score, wint! 

Actie lopende tot en met 05/12/’21. De winnaar(s) worden op woensdag 8/12/2021 via mail gecontacteerd & bekendgemaakt op onze Facebookpagina. Contactgegevens worden na afloop van deze wedstrijd verwijderd, deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Bij > 3 personen met de hoogste score, zullen de 3 winnaars willekeurig getrokken worden. 1 deelname per persoon.

 

• De jaarlijkste jeneverbar gaat helaas niet door. •

Omwille van de verstrengde Coronamaatregelen organiseren we dit jaar geen jeneverbar. We hopen eind 2022 opnieuw samen met onze klanten te kunnen klinken op fijn eindejaar zonder Corona!