Herroepingsrecht of Retour enkel van toepassing bij online aankopen.

De klant heeft het recht af te zien van de aankoop, zonder betaling van een boete en een reden op te geven en dit binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag dat het product afgeleverd is. De klant moet dit binnen deze termijn schriftelijk (post, fax of e-mail) melden. De klant kan hiervoor gebruikmaken van het MODELFOMULIER HERROEPINGSRECHT-/formulier-voor-herroeping.pdf


SNUFFELMARKT.BE zal het geretourneerde artikel terugbetalen aan de klant. SNUFFELMARKT.BE betaalt de klant terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee de consument de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij hij/zij uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. De gemaakte retour zendkosten en/of transportkosten zijn ten laste van de klant. Het herroepingsrecht vervalt wanneer de artikelen specifiek voor de klant zijn besteld, het artikel gebruikt of geïnstalleerd is geweest. Ook moet het artikel zich in de originele verpakking bevinden samen met alle toebehoren & gebruiksaanwijzingen. Uw bestelling terugsturen mag in een doos naar keuze. 
Professionele klanten beschikken niet over het recht om van de aankoop af te zien. Binnen de 30 dagen na bevestiging van terugname zal SNUFFELMARKT.BE overgaan tot terugbetaling.

Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden.